Mei 2010 1e plaats startersprijs

De Rabobank, Nort Gelderland en de Kamer van Koophandel hebben een serie workshops georganiseerd om startende ondernemers te begeleiden om nieuwe innovatieve ideeën te ondersteunen op het gebied van recreatie en toerisme. En hier ook een eerste prijs voor het beste plan aan verbonden. Omdat ik al heel lang met verschillende plannen in deze richting rond liep heb ik me zelf op gegeven. In mijn bedrijfsplan koppel ik de Natuurlijke Paardenhouderij aan recreatie en toerisme. Mijn hele plan is gericht op rendabel beheerde landschapsnatuur te samen met ecologie en energie neutraal.

Mijn bedrijfsplan heeft de eerste plaats gewonnen. Op de foto neem ik de eerste prijs in ontvangst.

Het bedrijfsplan is ook te koop. Er is ondersteuning bij het opzetten van het bedrijf, voor de natuurlijke paardenhouderij door mijzelf, door een jurist op het gebied van ruimtelijke ordening en een ecoloog. Al de vergunning aanvragen zullen worden begeleid.

Er is in diverse gemeentes veel belangstelling voor dit bedrijfsplan omdat er op het platte land een leegloop is onder de boerenbedrijven. Hier voor in de plaats moeten nieuwe economische dragers van het platte land komen.

Voor interesse kunt u me bellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.