Het is Lente

Het is lente, de paarden genieten van het prachtige weer. Onze 3-jarige hengst Modim begint steeds mooier (donkerder) van kleur te worden en geniet van de merries op het land naast hem. Modim wordt op dit moment door ons voorbereid om onder het zadel te gaan. Hij vindt het soms nog wat lastig om bij de les te blijven met al die mooie dames om zich heen. Fritz mag er ook weer aan geloven, Marja heeft er nu weer een aantal keren op gezeten en wat vind hij het leuk. Ook hij vind de dames erg interessant, maar je kan goed merken dat hij al wat ouder is (7 jaar) en hij geeft dan ook snel gehoor aan het feit hij aan het werk is, en er even geen tijd of ruimte is voor de merries. Onze Merle doet het goed, we verwachten eind mei haar veulen. De veulens van vorig jaar die nog bij ons staan gaan ineens enorm groeien. Ze zijn mooi donker van kleur en genieten zichtbaar van het leven in de kudde. Alle paarden worden ook weer intensief bereden. De bak doet het prima, maar ook buiten is het genieten. Wij zijn klaar voor de zomer! Voor de meest recente foto’s klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.