Geboorte veulen

18 april 2012 is mijn merrie Rita van een prachtig merrie veulen bevallen. Het is een veulen van de hengst Milan.

Het is een bijzonder mooi veulen. Geen aftekeningen. Mooi gebouwd en zoals een fuchs betaamd. Gelijk mens gericht. Ze maakt graag contact met je. 13-07-2012 gaan we met haar naar de veulen keuring in Aken.
Het adres volgt nog voor degenen die daar graag ook naar toe wilt gaan. Het veulen is inmiddels verkocht. Ze gaat naar een paddock paradise. Daar ben ik blij mee.
Half mei verwacht ik weer een veulen. Dit veulen is ongeziens verkocht. Het veulen gaat terug naar Duitsland. Ik ben er trots op dat ik in Nederland fok en vervolgens de veulens weer naar Duitsland verkoop.
Dat geeft mij het vertrouwen een goed fok beleid te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.