importeren

Momenteel zijn wij bezig met het vernieuwen van de website, wij vragen daarom contact te zoeken via onderstaand telefoonnummer of emailadres.

Telefoon: 0621420608

Email: schwarzwalderfuchsstoeterij@gmail.com

Regelmatig importeer ik Schwarzwälder Fuchsen van uit Duitsland naar Nederland. De paarden die ik koop importeer ik via collega’s die nauwe contacten hebben met de Duitse Stamboeken. Hierdoor ben ik ervan verzekerd dat ik goede paarden inkoop. Men kent de geschiedenis van het te kopen paard. Men kent de mensen die het paard te koop aanbieden. Dit geeft een veilige basis om een paard uit Duitsland te kopen. Ik struin dus geen internet af om bij wild vreemden paarden te kopen.

Heeft u een wens bv. Ik zoek een vierspan. En ik heb ze op dit moment niet op mijn stoeterij. Vraag het mij en ik bel naar mijn contacten in Duitsland en geef hun een zoek opdracht. Zo gauw er dan paarden gevonden zijn, krijg ik foto’s. die mail ik aan u door.
Zo dat u in alle rust kunt kijken of de paarden naar uw zin zijn.

Natuurlijk staan er regelmatig paarden uit Duitsland op mijn stoeterij. U bent van harte welkom om de kudde te komen bekijken.
Graag een telefonische afspraak maken voor tijd en datum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.