Dekhengst Modus (Elite hengst)

Modus van Montan

modus

Elite hengst Modus van Montan uit Liesel van E.H. Riegel staat bij mij voor de dekdienst beschikbaar.
Op 12 februari 2012 is deze hengst samen met zijn zoon LVV Modem van Modus uit Dorle van Direkt op de Schwarzwalder Fuchs Stoeterij aangekomen.

LVV Modem van Modus

lvv

De hengsten zijn voorheen op Haupt und Landgestüt Marbach voor de dekdienst beschikbaar geweest.

Veulens van Modus worden in Duitse Stamboek opgenomen.

Prijs per dekking 350 euro ex. BTW 6 %

En ex voergeld en stalling.

hengstZoon van mijn hengst Modim

Geboren op 09-01-2014 een prachtig hengstveulen van de merrie Rita ( vader de hengst Diflor) en hengst Modim, Modim heeft als vader Modem.

Het is een prachtig gebouwd veulen, zonder bles en met een klein kolletje. Zoals op de foto te zien is, is zijn karakter super. Een week oud komt hij bij het leren voetjes geven gewoon op je handen staan. Hij vindt het een prachtig spelletje. Ik ga gauw stoppen met dit spelletje, want weldra zal hij te zwaar zijn om dit kunstje met mij te doen.

Het vrijwillige uitstapje van mijn merrie naar mijn hengst heeft als resultaat een super mooi hengstveulen. Een prachtig edel hoofdje heeft hij. Zijn vriendelijke nieuwsgierige karakter maakt het heel leuk om naast hem in de stal te zitten. En van zijn beweging kan ik echt genieten. Hij draaft en galoppeert net zo makkelijk als zijn vader

We hebben weer diverse prijzen gewonnen met onze veulens.

Dit is ons enige merrieveulen van dit jaar. Ook zij heeft inmiddels een lieve andere eigenaar gevonden. Zij is van een Riemer moeder en haar vader is de mooie donkere hengst Monsun. In het Zwarte Woud op de veulenkeuring behaalde zij een Bronzen Plak.

Dit Hengstveulen van de Hengst Rubin , uit de merrie Jasmin (vader Donnergrol) Liep in het Zwarte Woud, zilver. Hij werd geprezen om zijn mooie sprekende hoofd en uitstekende gangen. Zijn kleur is zo diep donker dat het wel zwart lijkt. Hij is super van karakter en schaap mak. Inmiddels is ook dit hengstveulen verkocht.
Van de Staatspremie merrie Merrie ( vader Diflor) heeft het hengstveulen Monarch ( vader Moritz B ) in Duitsland op de veulenkeuring goud gewonnen. Schwarzwalder Fuchs
Het Hengstveulen Ravelli geboren uit een Diflor merrie met als vader Ravel heeft in Duitsland een gouden plak gekregen en liep op de eerste plaats. Trots en dol gelukkig dat ze onze in Nederland gefokte veulens zo hoog waarderen in het land van Herkomst Schwarzwalder Fuchs
Dit is het hengstveulen van onze eigen hengst Fritz. Fritz heeft als vader de bekende hengst Federweisser. Dit is ons enige veulen dat geen papieren heeft omdat onze hengst tijdens de hengstenkeuring in Duitsland helaas kreupel was zodat wij hem hebben moeten terug trekken van de keuring. Omdat we hopen dat we snel in Nederland een stamboek hebben, wachten we nu met keuren tot we in Nederland zo ver zijn.