Over mij, Marja Effenberger

Ik ben Marja Effenberger, de dochter van Marja de Bruijn (heel handig ja). Ik woon sinds 2017 in Azewijn bij mijn moeder en haar Schwarzwälder Fuchsen.

Elke dag opstaan en vanuit het keukenraam een kudde lieve paarden zien staan. Elk met zijn of haar eigen karakter. Elk met zijn eigen les die ze mij kunnen leren. Alle rust en alle ruimte. En niet te vergeten, mijn trouwe Choco (labrador) die overal met mij mee naartoe gaat.

Deze video laat een beetje zien hoe fijn ik het vind om zo in harmonie met al deze dieren te leven.

Deze video is gemaakt door een film- en foto student uit Duitsland. Ze kwamen met z’n drieën en wilden foto’s maken van de Schwarzwälder Fuchsen. Niet wetende dat ik ook op de foto en film zou komen. Maar wat ben ik blij met het resultaat!

Heel dankbaar voor dit alles!