Partners

In de loop der jaren heb ik veel contacten opgebouwd waar ik mee samen werk. Hieronder treft u diverse links aan van samenwerkingspartners.  


Stamboek voor koudbloedpaarden Niedersachsen

In Nederland is er geen stamboekvereniging voor de Schwarzwälder Fuchs. Ik ben daarom lid van het Duitse stamboekvereniging in Niedersachsen.

Stammbuch für Kaltblutpferde Niedersachsen e.V.
Wilhelm-Seedorf Strasse 3
29525 Uelzen
Telefoon 0581-8073300
website: Stammbuch Kaltblutpferde Niedersachsen


Join te Horse, Carola van Berckel

Join the Horse streeft ernaar om meer begrip voor zowel de mentale als de fysieke gesteldheid van het paard, in de wereld, te krijgen. De interactie tussen mens en paard is daarbij essentieel, wanneer je iets van een paard vraagt of samen wilt bereiken.

website: Join the Horse


Alona, Margreet Bouwmeester

Alona voor paard en mens bied diverse opleidingen en trainingen aan op het gebied van Centered Riding®, Alexandertechniek, Alona Equine Bodywork en Acupressuur Paard Practitioner waarmee je je verder ontwikkelt als ruiter en als trainer van jouw paard.

website: Alona


Op vakantie naar het Zwarte Woud

Wil je lekker genieten van het Zwarte Woud? Niet ver van St. Märgen heeft de fokker van de hengst Modus vakantie appartementen te huur, Thomashof in Stegen.


Good Fellow

Als je een mooie rijbroek zoekt. De broeken worden met Duitse degelijkheid gemaakt. Hier kun je rijbroeken bestellen met echt leer dat soepel is en zeer fijn om te dragen. Een aanrader!

website: Good Fellow


Dierenbeeldbank

Frank Smit is fotograaf voor Dierenbeeldbank. Hij is bij de vorige locatie in Ingen geweest om mooie foto’s te maken van de Schwarzwälder Fuchsen.

website: Dierenbeeldbank


Levende Have

Levende Have is het landelijk kennisnetwerk. Dit kennisnetwerk wil kleinschalige paardenhouders en hobbyisten die overwegen paarden te gaan houden praktische informatie geven op allerlei gebied.

website: Levende Have